onsdag den 16. januar 2013

Min kost efter suppekuren

Kostplan på 1200 kcal./ 5000 kJ.

Morgen
 ½ skive (25 g) rugbrød
½ skive groft franskbrød
skrabet minarine
1 skive ost 30+/18%
150 ml minimælk

Formiddag
½ skive (25 g) rugbrød/groft franskbrød eller 1 knækbrød
1 skive (15 g) magert pålæg

Frokost
1 skive rugbrød (50 g)
40-50 g magert pålæg
150 g grøntsager kogte eller rå

Eftermiddag
½ skive (25 g) rugbrød/groft franskbrød eller 1 knækbrød
1 skive ost (15 g) 30+/18% eller magert pålæg (15 g)

Aften
100 g magert kød, fed fisk eller 150 g fjerkræ eller 200 g mager fisk
2 stk. kartofler ( 120 g) eller 100 g kogt ris/pasta
½ spsk fedtstof til stegning
jævnet sauce
200 g grøntsager

Sen aften
1 stykke frugt også gerne nogle grøntsager

Ingen kommentarer:

Send en kommentar