I aften glæder jeg mig til aftensmaden.
Vi skal have kalveculotte burgere.... MUMS
En afpudset kalveculotte og fedtfattig Coleslaw
Sådan vil jeg lave det:
Kalveculotte:
Lidt over et ½ kg Kalveculotte ( rids fedtet i terne) Men det skal man ikk spise ;-)
½ flaske BBQ sauce
Som er marineret i et døgns tid i køleskabet
Brun den af på en pande uden fedtstof i alt Ca. 3 min.
Steg den færdig i ovnen i Ca 45-50 min til kerne temp. er 55-60 grader alt afhængig af hvor rød den skal være. Jeg kan bedst lide den rosa, dvs. rød men ikke rå.
Skal stå og trække i Ca. ½ time indpakket.
Coleslaw:
Ca. ½ kg hvidkål kørt en tur i foodprocessoren
6 gulerødder revet
Dressing:
2 dl. Græsk yoghurt 2 %
2 løg fint hakket gerne med en mini hakker
1½ tsk. chili pulver Blandes sammen
1 spsk. flydende sød
2 spsk. hvidvins eddike el. alm eddike
1½ tsk. salt
Bland grønsager sammen med dressing og stil på køl ind til det skal bruges eller spises med det samme.
Burger boller kan man selv bage, men man kan også købe dem fedtfattig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar